Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.09.2019

Darrera setmana per participar del treball del nou Pla Estratègic de MEG!

Fins al 8 de setembre caps i responsables associatius i associatives tenen temps per dir la seva sobre el document de treball del nou Pla Estratègic de MEG.

El darrer curs hem estat treballant el nou Pla Estratègic de MEG amb la participació de totes: espais generals, agrupaments, caps, i per primera vegada, de manera directa, d’infants i joves.

El mes de juny vam presentar la feina feta fins al moment en l’anomenat ‘Document de treball’. Aquest va néixer de la reflexió i l’anàlisi de la situació actual de l’entitat i planteja els canvis i les transformacions que entre totes pensem que l’entitat haurà d’implementar per fer front als reptes del futur.

La col·laboració de tots i totes ha estat clau per poder arribar fins aquí. Ara demanem als i les caps i responsables associatius i associatives que facin un últim pas per tancar el nou pla estratègic: que diguin la teva sobre el ‘Document de treball’.

Com?1. Llegiu el 'Document de treball' amb atenció.

2. Doneu la vostra opinió! El formulari (que trobareu enllaçat al document o al correu electrònic que us hem enviat) està pensat per a ser respost de manera àgil i pots fer-ho des del mòbil mateix. Feu-ho com us sigui més còmode, ja sigui individualment, amb l’equip de caps tot fent revisió al final del dia de campaments o amb el consell de caps.

Teniu temps fins al 8 de setembre!

La vostra participació és la clau de la porta del futur. Tu traces el pla!

 


Comparteix