Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.09.2019

MEG rep el Premi Peix del Grup de Defensa del Ter

Membres de MEG recollint el Premi Peix 2019 del Grup de Defensa del Ter


El diumenge 8 de setembre el Grup de Defensa del Ter va entregar els Premis Peix i Espina en el marc de la celebració dels seus 30 anys d’història.

El Grup de Defensa del Ter va celebrar el darrer 8 de setembre els seu 30è aniversari amb una celebració que va recuperar l’entrega dels Premis Peix i Espina que tenen l’objectiu de recolzar o denunciar projectes o entitats en relació al medi ambient i que s’han anat entregat de manera no periòdica al llarg de la historia de l’entitat.

En aquest marc de celebració, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya va rebre el Premi Peix 2019, “en representació del moviment escolta català i en reconeixement a la seva llarga trajectòria i tasca pedagògica en defensa del medi ambient. La tasca de formació de nenes, nens i joves en valors amb la natura com un dels seus pilars fonamentals. Volem destacar la seva aportació en l'esperança de la societat que ha de venir. Així mateix al llarg de la seva trajectòria també han estat diverses les vegades que els escoltes han col·laborat en diferents actes organitzats pel Grup de Defensa del Ter i amb altres entitats ambientals.”

Mentre que el Premi Espina 2019 a la industria càrnia i de ramaderia se’l va endur l’escorxador PATEL de Sant Martí Sescorts com a símbol de despropòsits.
 


Etiquetes

Comparteix