Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.10.2019

[ÚLTIMS DIES] Envieu-nos fotos i demaneu el Calendari Escolta 2020!

Calendari 2019

Recordeu que el calendari escolta 2020 tindrà com a temàtica l'escoltisme i la cultura popular. Envieu-nos fotografies que il·lustrin aquest vincle i sreu protagonistes del calendari! a data límit per enviar-nos les fotografies i demanar els calendaris que voldreu pel vostre agrupament és el 23 d'octubre. No badeu!

Com ja sabeu, cada any fem el calendari escolta i guia amb les entitats companyes del Projecte 4vents. Pel 2020 la temàtica pel calendari serà la l'escoltisme i la cultura popular, i necessitem fotos relacionades amb aquest tema! Encara no ens els heu enviat?
 

Envieu-nos fotos relacionades amb l'escoltisme i la cultura popular, abans del 23 d'octubre!


Busquem fotos d'agrupaments participant de colles castelleres, de balls de bastons, de tabals, de geganters, de diables... Celebrant la castanyada, el carnestoltes, la revetlla de Sant Joan, el Sant Jordi,... Qualsevol participació que a nivell d'agrupament hagueu tingut en alguna festa de cultura popular!

Elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (fotos@escoltes4vents.org), preferiblement a través de serveis com NextCloud (pugueu una carpeta comprimida amb el nom de l'agrupament, no cal registrar-se),  Ydray,  WeTransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" trobareu idees!
 

I ja podeu demanar la quantitat de calendaris per repartir al cau o per vendre’ls, també abans del 23 d'octubre!


Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 23 d'octubre.
  • Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (30 de novembre i 1 de desembre a Vic) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:


Comparteix