Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.09.2019

3 nous terrenys d'acampada ideals per a sortides de cap de setmana

Terreny Can Maura

Campaments i Més incorpora tres nous terrenys d'acampada ideals per a sortides de cap de setmana als municipi de Vallromanes (Vallès Oriental), Terrassa (Vallès Occidental) i Vila-Rodona (Alt Camp).


Campaments i Més incorpora tres terrenys d'acampada a les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i l'Alt Camp.

Can Maura

Vallromanes (Vallès Oriental)

Es tracta d'un terreny d'acampada situat a la Serralada Litoral Catalana i a tocar del Maresme, zona que permet un munt d'activitats tant de costa com de muntanya. Es tracta d'un terreny molt ampli amb diferents espais per a muntar les instal·lacions i amb moltes possibilitats tant per grups petits com per trobades d'agrupament.

Té una capacitat d'entre 50 i 80 persones.Kan Kaliu

Terrassa (Vallès Occidental)

Aquest terreny d'acampada està situat al cor del Vallès Occidental, entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el Parc Natural de la Serra de Collserola. Molt ben comunicat amb transport públic, és ideal per a les sortides de cap de setmana. El terreny es troba en una finca amb un projecte de masoveria amb el qual es pot col·laborar.

Té una capacitat d'entre 10 i 30 persones.Kamp Escolta

Vila-Rodona (Alt Camp)

Siutat a tocar del poble de Vila-rodona. És un campament  amb molt espai disponible i ombra. Des del terreny es poden iniciar excursions per a totes les edats tan a peu com amb bicicleta.

Té una capacitat d'entre 25 i 80 persones.
Per a més informació sobre aquests nous terrenys visiteu el web www.campaments.cat o bé truqueu al 93.590.27.00.


Etiquetes

Comparteix