Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

11.10.2019

"Canviem per canviar el món": 30 de novembre i 1 de desembre Assemblea General a Vic

42a AGO de MEG, celebrada el 18 de novembre a Olesa de Montserrat

Ja està convocada la 43a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya sota el lema «Canviem per canviar el món» que tindrà lloc a Vic el 30 de novembre i 1 de desembre.

Si estàs correctament afiliat/da com a cap en actiu o si vas fer de cap el curs anterior encara que hagis plegat; avui, divendres 11 d'octubre de 2019 rebràs la primera convocatòria per correu electrònic amb la data, la ubicació i els punts de l'ordre del dia provisional.

L’Assemblea General Ordinària (AGO) de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any amb caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries de manera extraordinària.

L’AGO la integren totes les persones afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d'un agrupament, demarcació/sector o equip general. Tots els caps que hagin estat afiliats abans de l'enviament d'avui tindran condició de socis i sòcies i per tant, disposaran d'un vot personal i intransferible. Tots els assembleistes tenen dret a paraula així com a formular els seus precs i preguntes a la resta de l’Assemblea General durant el plenari.

És important assistir a l'Assemblea, perquè allí es decideix com el funcionament de l’entitat. Alhora, una bona assistència a les assemblees contribueix a la bona salut democràtica de l'associació. A la darrera assemblea vam batre el rècord d'assitència amb 1.189 socis i sòcies!

Ja tens disponible, també, el web de l'assemblea, a on aniràs trobant tota la informació.

Etiquetes

Comparteix