Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.10.2019

Vols la documentació de l'AGO en paper? Demana-la abans del 4 de novembre!

AGO 2018 celebrada a Olesa de Montserrat

Aquells i aquelles caps que vulguin la documentació oficial de la 43a Assemblea General Ordinària de MEG en paper l'han de demanar abans del 4 de novembre.


La documentació oficial de la 43a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya estarà disponible el proper 8 de novembre.

Responent a criteris de sostenibilitat no se n'imprimirà una còpia per a cada soci/a ni per cada agrupament de manera predeterminada, sinó que es penjarà a l'Espai del Cap per a ser consultada electrònicament.

Tot i així, aquelles persones que desitgin tenir-ne una còpia en paper, poden sol·licitar-la escrivint un correu electrònic a csecretaria@escoltesiguies.cat abans del dilluns 4 de novembre. D'aquesta manera podrem fer-ne l'enviament postal amb prou marge per a què sigui rebuda el mateix dia que es publicarà a l'Espai del cap, 8 de novembre.

Recordem que és important que els i les assembleistes treballin prèviament aquesta documentació per tal de preparar la seva participació i que aquesta sigui de qualitat.


Etiquetes

Comparteix