Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.11.2019

Gènere i pau per celebrar els 20 anys de la Llum de la Pau a Catalunya

Aquest projecte escolta i guia internacional pel foment de la pau ens proposa promoure la Llum en símbol de pau. Enguany treballa el tema del gènere a través dels materials pedagògics que ja estan disponibles al web de la Llum de la Pau.

Cada any l'Equip de la Llum de la Pau procura que els materials treballin un tema concret. Enguany volen denunciar les desigualtats de gènere. És a dir, tot allò que no permet l’apoderament de totes les persones, sigui quin sigui el seu gènere, per ser i fer tot allò que vulguin. També volen posar l’accent en la gran tasca que fan i han fet aquestes persones, sovint invisibilitzades, en la lluita per la pau.

Ja estan disponibles els materials pedagògics amb dinàmiques, lectures i recursos visuals per treballar al cau. Hi ha 5 propostes d'activitats per diferents grups d'edat. La Llum de la Pau de Betlem és un projecte internacional escolta i guia que té lloc cada any quan s'acosta Nadal. Es tracta d'una flama que els Escoltes i Guies d’Àustria encenen a Betlem, i des d'allà l'anem escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Enguany l’acte central de rebuda de la Llum de la Pau a Catalunya serà a la Sant Pere de Torelló (Osona) el diumenge 15 de desembre a les 17h. Celebrarem també que aquest any en fa 20 que la Llum de la Pau arriba a Catalunya! Ens hi acompanyaràs?


 
Si el vostre agrupament celebra també un acte de rebuda de la Llum de la Pau podeu compartir-ho amb la resta afegint la vostra celebració al mapa d’actes a través d’aquest formulari. A més a més, entre els materials trobareu també disponible un model de cartell per a difondre el vostre acte.

Trobareu la informació completa en aquest web!


Etiquetes

Comparteix