Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.11.2019

Ja us podeu preinscriure a l'#agoMEG i treballar-ne la documentació

Avui s'ha enviat la segona convocatòria a l'Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya 2019 a caps i responsables associatius i se n’han obert les preinscripcions.

SEGONA CONVOCATÒRIA

El correu electrònic de la segona convocatòria de l'AGO enllaça a la documentació oficial que es sotmetrà a votació a l’Assemblea (penjada a l’Espai del Cap) i informa sobre els horaris del cap de setmana, les activitats, els espais, etc. de l'assemblea 2019 "Canviem per canviar el món".
 
És important que els i les assembleistes treballin prèviament aquesta documentació que se sotmetrà a votació per tal de preparar la seva participació i que aquesta sigui de qualitat.
 
PREINSCRIPCIONS

El formulari de preinscripció també està disponible des d’avui. Les preinscripcions permeten a l'organització tenir una millor previsió dels àpats i espais per dormir. Feu clic aquí per preinscriure-us-hi a l'Assemblea General Ordinària fins el 17 de novembre.Recordeu que el plenari de l'Assemblea tindrà lloc diumenge 1 de desembre al teatre L'Atlàntida de Vic. Aquí podeu consultar l'Ordre del dia.

El dia abans, dissabte 30 de novembre, hi haurà una sèrie d'activitats organitzades per la Demarcació de l'Alt Ter i els seus agrupaments.

Trobareu tota la informació de l'AGO al web www.escoltesiguies.cat/assemblea i també a les xarxes socials amb el hashtag #agoMEG.


Etiquetes

Comparteix