Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.11.2019

Les xifres de participació a les #agoMEG

AGO 2018 celebrada a Olesa de Montserrat

Fem un repàs de les xifres de participació a les assemblees de MEG a poc més de dues setmanes celebrem l'#agoMEG 2019 a Vic. 

L'Assemblea General Ordinària (AGO) celebrada l'any passat a Olesa de Montserrat va batre tots els rècords d'assistència: hi van assistir 1.189 persones d'aproximadament 3.000 caps i voluntaris que hi estaven convocats. Va ser la més multitudinària de totes les que ha celebrat mai l'entitat.

Tot i que l'#agoMEG del 2014 a Barcelona també va ser molt multitudinària (963 persones) i les segúents van recular una mica en participació, les xifres han seguit a l'alça demostrant que la mitjana de participació d'aquests darrers cinc anys ha doblat i en alguns casos quasi triplicat. Aquesta dada, juntament amb la xifra rècord de l'#agoMEG de l'any passat, contribueix a la bona salut democràtica de l'associació.

El 30 novembre i l'1 de desembre de 2019 tindrà lloc la 43a Assemblea General Ordinària a Vic. Pots preinscriure't a la propera AGO fent clic aquí. La preinscripció és imprescindible per poder calcular prèviament l'aforament dels espais i les quantitats dels àpats.

Creus que a l'#agoMEG d'enguany tornarem a superar els 1.000 participants? 
 

VINE A L'#agoMEG 2019, PREINSCRIU-TE aquí!


 


Etiquetes

Comparteix