Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.11.2019

MEG participa a la trobada SIGNIFO

Trobada SIGNIFO a Lió, octubre 2019

La trobada SIGNIFO, organitzada per Spiriteco, va tenir lloc a la ciutat de Lió i s'hi van debatre els reptes del treball del desenvolupament espiritual basat en els principis i l'essència de l'escoltisme i guiatge.

L'espiritualitat és un dels pilars de l'escoltisme i guiatge però a vegades no se sap molt bé com tractar-la.  Per ajudar en aquesta tasca s'ha construït la xarxa internacional Spiriteco, que vol donar suport i recursos per al desenvolupament espiritual de totes les persones en general, independentment de si pertanyen a una tradició religiosa particular o a cap. Aquest octubre hi va haver-hi una trobada Europea de Spiriteco a Lió, anomenada SIGNIFO, on en Marc Manera de l'Àmbit d'Espiritualitat i fe va participar representant Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.
 
La trobada va ser una bona oportunitat per compartir el treball de espiritualitat amb la resta de països d'Europa, veient que tenim molts reptes i idees en comú. Es van treballar els diversos programes en general i també per branques, amb idees pràctiques per oferir recursos a les associacions. Va ser una experiència molt interessant i fructífera que val la pena continuar. Al final, l'objectiu és sempre fer més i millor escoltisme.


Comparteix