Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.12.2019

Dia Internacional del Voluntariat: "Gràcies, caps!"


AE Montnegre

El dia 5 desembre es celebra el Dia Internacional del Voluntariat per tal de fer un reconeixement i donar visibilitat a l'acció voluntària que duen a terme milers de persones i entitats d'arreu del món. Els nostres voluntaris i voluntàries són els caps, i són ells i elles el cor de MEG.

Volem dedicar un especial agraïment als i les caps i als responsables associatius i associatives. Agrair-los la tasca per les experiències úniques que fan viure als infants i joves, l'empenta amb la que tiren endavant projectes i l'educació en els valors de l'escoltisme i guiatge que transmeten.

Caps, responsables associatius; els infants i joves us han dedicat unes paraules!El Dia Internacional del Voluntariat ens recorda que "deixar el món millor de com l'hem trobat" passa per oferir i dedicar temps als altres i per ser solidaris/àries. Però també és una jornada ideal per tal d'animar més persones a formar part del voluntariat. És també una jornada en que es fa visible la dedicació del temps als altres, cobrint necessitats del món i de persones que ho necessiten.


Comparteix