Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.12.2019

Vols participar de la 25a Spanish Work Party al KISC?

Oberta la convocatòria per formar part de la nova edició de la Spanish Work Party al KISC que tindrà lloc l'abril del 2020.

La Spanish Work Party és un camp de treball per col·laborar amb el KISC (Kandersteg International Scout Centre) a Suïssa, organitzat per antics membre espanyols de l'staff del centre des del 2008. La col·laboració s'articula a través d'un equip contínu i experimentat capaç de treballar amb autonomia en aquelles tasques per a les quals el centre necessita mà d'obra extra. D'aquesta manera la Spanish Work Party ofereix la possibilitat de conèixer el KISC als escoltes i guies tot fent servei en un ambient escolta internacional.

Del 4 al 12 d''abril del 2020 tindrà lloc una nova edició per a la qual s'han obert ja les inscripcions. El preu d'inscripció són 90 €, contempla l'allotjament a pensió completa i activitats programades. No inclou el desplaçament fins al KISC (Kandersteg, Alps Suïssos).

Hi ha 15 places disponibles, i les inscripcions estan obertes del 19 al 30 de desembre. Si esteu interessats/des escriviu a internacionalguia@fceg.cat.


Etiquetes

Comparteix