Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.01.2020

Trobada de presidències i escoles de formació del Projecte 4vents

Trobada de presidències i escoles de formació del projecte 4vents a Montserrat
4vents

El cap de setmana 10, 11 i 12 de gener, s’ha celebrat la Trobada de Presidències i Escoles de Formació del Projecte 4vents al Principat amb la participació de representants de la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV), Escoltes de Menorca (EM), Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), Escoltes i Guies de Mallorca (EGM) i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).

La trobada té l’objectiu de fer xarxa i crear un espai de coneixença i intercanvi d’experiències i visions d’entitats per tal d’enriquir-se mútuament. La trobada d’escoles es celebra de manera bianual i l’any passat es va fer la d’Equips Generals; enguany s’ha vist la necessitat de crear un altre espai de trobada per part de les Presidències, i així, reunir-se dos cursos consecutius.

La trobada es va realitzar al MISC, Montserrat International Scout Centre, un projecte de MEG i obert a tots els caps de les entitats del territori i internacionals que vulguin desenvolupar la seva dimensió espiritual per tal de fer-la créixer a nivell personal, i així poder enriquir la seva tasca. La trobada també va servir per acostar-se a una de les activitats que inclou el projecte, la visita guiada pel Germà Gabriel dels símbols escoltes al Monestir.

Montserrat, espai natural acollidor d’escoltisme, espiritualitat i cultura catalana ha sigut el lloc bo per apropar-nos els uns als altres, treballar en equip i seguir fent camí juntes.

  


Etiquetes

Comparteix