Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.01.2020

'Viatges en bicicleta' un monogràfic per fomentar l'ús de la bicicleta al cau


AEiG Ivarsenc

Vols promoure l’ús de la bicicleta al teu agrupament o entre el teu equip de caps, i no saps com fer-ho? O simplement, vols formar- te per poder conèixer les possibilitats de la bicicleta?

Aquesta es la teva oportunitat, no la deixis escapar!  El cap de setmana del 13 al 15 de març tindrà lloc la formació ‘Viatges en bicicleta’. On podràs viure aventures acompanyat i acompanyada, fent una passejada en bicicleta. On et divertiràs mitjançant diversos jocs i aprendràs com planificar una excursió en bicicleta.
 
La bicicleta es un medi per educar els nostres infants
 
Els valors i els coneixements que podem transmetre als nostres infants i joves del cau mitjançant la bicicleta son múltiples. Podem ajudar-los a que adquireixin més autonomia i treballar valors com el respecte cap a l’altre i al medi ambient, la  perseverança d’aconseguir arribar al lloc on s’ha proposat la unitat, la solidaritat i l’ajuda entre ells i elles.  
 
Viure aventures els farà créixer tant individualment com col·lectivament. Experimentar una forma diferent de traslladar-se i moure's a ciutat i a la muntanya, més sostenible, ecològica i econòmica; així con conèixer el territori més proper i d'altres més allunyats. Es poden planificar diverses descobertes tant durant els campaments d’ estiu, com en les excursions de cap de setmana o inclòs els dissabtes a la tarda.
 

  Inscriu-te al monogràfic VIATGES EN BICICLETA!Etiquetes

Comparteix