Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.01.2020

Concurs de vídeos Kabua “Joves per canviar el món” 2020

Arriba la sisena edició d'aquest concurs que premia els millors vídeos de denúncia i/o sensibilització sobre temàtiques socials realitzats per joves d'entre 12 i 18 anys.

La Plataforma d'Acció Social Kabua de la Universitat Autònoma de Barcelona, presenta el 6è Concurs de Kabua “Joves per canviar el món” que pretén premiar aquells i aquelles joves que no solament puguin expressar les seves opinions sobre els diferents temes d'actualitat o problemàtiques, utilitzant les TIC, sinó que també siguin capaços d'actuar de manera crítica. En aquest sentit, ser jove i compromès/a pot tenir premi!

El Concurs de Kabua “Joves per canviar el món!” busca concretament joves d’entre 12 i 18 anys que facin propostes d’acció social mitjançant la realització d’un vídeo de denúncia i/o sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

Així que Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel·les i Truc, us hi animeu?

Les temàtiques que entren en la convocatòria d’enguany són les següents: Les propostes han de seguir els següents requisits:

1. Enregistrar el vídeo en format MP4 (horitzontal) amb una durada de 3-5 min.
2. El vídeo ha de ser original. Ha de versar sobre alguna de les temàtiques proposades.
3. Poden ser de ficció, animació o documental.
Us pot ser útil en el procés de creació la “Guia Mirades” que us podeu descarregar lliurament en aquest enllaç.

No s’admeten vídeos que tractin temàtiques diferents, que tinguin continguts publicitaris o que no respectin el Codi de conducta de les ONGD, especialment pel que fa a pautes comunicatives, publicitat i ús d’imatges.

Hi haurà 10 vídeos finalistes. El primer premi està dotat amb 600€, el segon premi amb 300€ i el tercer premi amb 150€! La data límit per enviar els vídeos és el divendres 14 d'abril de 2020 i cal inscriure's prèviament al concurs a través del formulari del seu web.

Per a més informació, a les bases del concurs.


Comparteix