Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.01.2020

Els agrupaments fan servei després del pas del temporal Glòria

@Arked.Graf
AEiG Roger de Flor

El temporal Glòria ha deixat un panorama desolador en molts punts del territori, sobretot al litoral català i en algunes ribes. Davant d’això, són molts els agrupaments que s’han posat en marxa per a fer servei, pal·liar-ne les conseqüències i recuperar l’entorn a nivel local. Perquè com diuen dos punts de la nostra llei, els escoltes i guies "aprenem a ser útils i a fer servei" i "defensem la natura i protegim la vida".

Aquests son alguns dels agrupaments que han dut a terme accions. Si des del teu agrupament també heu fet, esteu fent o organitzareu alguna acció, feu-nos ho saber etiquetant-nos a les xarxes (@EscoltesiGuies)!


AEiG Montagut: Neteja de la platja de Santa Susanna  
 
 

AEiG Palamosí i AEiG La Claca: Neteja de la Platja del Castell i gran part de la Fosca de Palamós

 

 
AEiG Roger de Flor: Recollida de deixalles a la platja de MontgatAEiG Flos i Calcat: Neteja a la tercera platja d’Arenys de Mar

 
 

AEiG Montgrí: Recollida de deixalles a l’Estartit

 
 
AEiG Sant Cugat de Salt i l'AEiG Can Tona: Neteja a les Ribes del Ter

 


AEiG Pinya Rosa: Recollida de brossa de la platja de Blanes

 

AEiG Montpalau: neteja col·lectiva de les platges de Pineda

Escoltes i guies de l'AEiG Montpalau han participat aquest diumenge, juntament amb més d'un miler de persones, en una netejada popular de les platges de Pineda. Infants, famílies, joves, adults, gent gran... s'han mobilitzat al llarg de gairebé tres quilòmetres de platja sota la iniciativa popular "Pineda Voluntariat contra el Glòria".AEiG Sant Nicolau: neteja de la platja de Malgrat
 

AEiG Joan Maragall: neteja de la platja de Sitges
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El cap de setmana passat van haver-hi excursions del Joan Margall!???????? . Els castors i llúdrigues van anar a Sitges, i van ajudar a una sirena a netejar la platja de plàstics! ???? . Els llops i daines van anar al cau de Bigues i Riells, on es van remullar bastant! ???? . Els Ràngers i les Noies Guia van anar a Montserrat, i la pluja no els va aturar de fer una bona caminada, i diumenge van passejar-se per la fira de Monistrol⛰️ . I els Pioners i Caravel·les van anar a Begues on van treballar el grup i la cohesió, mireu el vídeo que han fet! ❤️ . A tope amb el que queda de trimestre!???????? #joanmaragall #aeigjoanmaragall #viscaelcau #cau #maragallencaenamorada #maragallencenamorat #escoltisme #minyonsescoltesiguies #sector1 #socdecau ????????

Una publicación compartida de AEiG Joan Maragall (@aeig.joanmaragall) el


AEiG Xaloc: tasques de recuperació de la Platja Llarga de Tarragona

 
 
 
 
 


Etiquetes

Comparteix