Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.01.2020

Un dossier de campaments més àgil, senzill i útil


AEiG Montgrí

Quan arriba el moment de fer el Dossier de Campaments us venen tots els mals? Ara és el moment de dir-hi la vostra, caps. L'Àmbit de Campaments està treballant en una proposta per crear un nou Dossier de Campaments més àgil, senzill i útil i vol comptar amb totes les vostres propostes.

Abans de marxar de campaments, totes les unitats de MEG han de redactar i tramitar el Dossier de Campaments. És el sistema que tenim per assegurar que totes les activitats compleixen amb la normativa vigent i tenen un contingut pedagògic d'acord amb els valors de l'entitat.

Amb els anys i l'increment de regulació per part de l'administració, aquest Dossier ha anat augmentant de pàgines, convertint-se en un tràmit feixuc de fer per als agrupaments i també de revisar per a les demarcacions, a més a més d'estar en un format poc coherent amb les tecnologies que tenim a l'abast avui dia.
 
És per tot plegat que enguany l'Àmbit de Campaments s'ha proposat iniciar un procés de revisió del Dossier de Campaments, comptant amb la participació de tots i totes les caps de MEG, equips de demarcació, Equips Generals, etc. Aquesta revisió global ha de servir per elaborar un primer nou Dossier a curt termini, amb format similar a l'actual però contingut revisat i, a mig termini, un nou Dossier amb format digital on molts processos puguin estar automatitzats i vinculats amb bases de dades ja existents.
 
Aquest nou Dossier ens ha de permetre ser més eficaços i eficients a l'hora de tramitar i revisar Dossiers, però també d'actuar en cas d'emergència.
 

Si ets cap, no deixis escapar l'oportunitat de dir-hi la teva. Reuniu-vos en Consell, al vostre agrupament, i ompliu aquest formulari. (Termini tancat)
Data límit: 9 de febrer.


Etiquetes

Comparteix