Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.02.2020

FORLLID, la formació per a caps de Llops i Daines!


AEiG Sant Ramon Nonat

Ets cap de la unitat de Llops i Daines i et falten recursos o vols compartir experiències amb altres caps d'aquesta unitat? La formació específica per a vosaltres ja és aquí! L'equip de formació del monogràfic et posa en context. Equip de formació de FORLLID
 
És el primer dia de cau. Equip de caps super motivats i amb molt bones expectatives respecte al grup. Eix d’animació que ho peta. Projecte top. Descobertes per tot l’entorn i jocs per donar i per vendre. Però... Entrem a la sala pensant que ens estaran esperant i el que ens trobem és…. LA JUNGLA! Infants embogits per l’emoció de veure què es trobaran aquest nou curs, emparrant-se per tot arreu i una llarga cua de pares i mares preocupadíssims perquè al seu fill no li falti de res. Ep! Però no ens oblidem que cada infant és especial i que el seu problema és més important que el dels altres. 
 
Presentes l’eix i trenta segons més tard un d’ells crida: "Però si sou els caps!!!", i aquella innocència tant característica dels infants d’aquesta edat s'esvaeix en un tres i no res. No ha anat bé, no passa res. Tenim els jocs, comencem a jugar!
 
- A mi aquest joc no m’agrada...
- És molt avorrit....
- Perquè no juguem a futbol?
- Això és de nens petits...
- És un trampós!
- Pffffff jo això ja ho ser fer!
 
I és en aquest instant, que veus el curs passar com una pel·lícula de drama sense fi. I només és el primer dia... 
 
Ànims, que no estàs sol! Molts em passat per aquests moments de no saber què està passant amb la teva vida al cau...  i és per això que et proposem (txaaaaaan txaaaaaaan!) THE BEST FORMATION EVER: FORLLID!
 
T’esperem el 28 i 29 de febrer i 1 de març al Castell de Cabrera per compartir, aprendre i desfogar-se plegades. Sabem que ho necessites, i nosaltres et necessitem a tu.

Equip de Formació de FORLLID
 

   Inscriu-te al monogràfic FORLLID!Comparteix