Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.02.2020

Projectes d’agrupaments a la trobada ‘Canviar l’educació per canviar el món’


LaFede.cat

Agrupaments, voleu participar de la III Trobada 'Canviar l’educació per canviar el món' presentant un projecte vostre?

El dissabte 18 d'abril tindrà lloc a Terrassa la III Trobada Canviar l'Educació per canviar el món, un espai per intercanviar i conèixer el treball que fan agents educatius i socials d'arreu de Catalunya per promoure una ciutadania critica i responsable amb la construcció d'un món amb justícia global.

En aquesta trobada, iniciativa de LaFede.cat amb la col·laboració del Centre Promotor d’APS, entre d’altres, està prevista la presentació de més d'una quinzena d'experiències d’educació per a la justícia social, i l’organització ha obert la fase d'identificació d'experiències. 

Busquen experiències que compleixin, el màxim, els següents requisits:
  • Abordar una de les següents temàtiques: pau, interculturalitat, drets humans, feminismes, justícia ambiental o sostenibilitat econòmica i social.
  • Relacionar fets quotidians amb problemàtiques globals en els aprenentatges.
  • Treballar les desigualtats i injustícies existents des de les seves causes, i proposar accions per a combatre-les.
  • Treballar en xarxa.
L’organització ha habilitat aquest formulari per recollir les propostes d'experiències. Com no es podran presentar totes, està també treballant en una eina interactiva, en format de mapa, per visibilitzar bones pràctiques educatives, així que si l’experiència del vostre agrupament compleix els requisits es podria difondre en aquest mapa. 

Us animem a presentar els vostres projectes! Podeu fer-ho fins al 28 de febrer. 


Comparteix