Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.02.2020

Els Premis d’Educació en el Lleure 2020 ja són aquí!

Fins el 20 d’abril us podeu presentar a aquests guardons, que reconeixen projectes, experiències i trajectòries del món de l’educació social i en el lleure de Catalunya.

A partir de la cultura, les arts i l’educació, la Fundació Carulla estimula una societat cohesionada i amb esperit crític. Generant xarxa i fomentant la cocreació i l’intercanvi, la fundació crea les condicions per construir projectes culturals transformadors amb impacte sostingut en el temps i ofereix oportunitats pel màxim nombre de persones possible. La cultura transforma i ens transforma.
 
L’educació en el lleure té un paper fonamental en la transformació social. Gràcies a l’activitat de les entitats i al voluntariat, els infants i joves adquireixen valors fonamentals com la justícia, la igualtat, la cooperació i la cohesió social.
 
Mitjançant els Premis d’Educació en el Lleure, la Fundació Carulla reconeix i impulsa projectes engrescadors en els quals les arts, la cultura i el joc són molt presents per connectar les persones en comunitat i amb l’entorn.
 
Enguany es poden presentar projectes fins al 20 d’abril. Podeu consultar les bases completes dels Premis en aquest enllaç.

Els Premis d’Educació en el Lleure els conformen dues línies:  

Premi d'Estímul

Vol impulsar aquelles idees (projectes no presentats encara) que, des de l’educació en el lleure, promouen valors socials a través d’activitats engrescadores i participatives que, a més de convidar a la reflexió, connecten el centre educatiu al barri.
Adreçat a agrupaments, centres d’esplai, cases de colònies, educació ambiental, casals d’estiu i d’esport.

Dotació: 3 premis de fins a 2.000 € amb acompanyament i mentoria per als tres projectes.

Premi Trajectòria

Vol reconèixer el recorregut d’una entitat, ja sigui per la seva tradició i història, com pel seu impacte transformador a la societat. Aquest premi s’atorga amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

Dotació: 1 premi de 4.000 € en reconeixement de la tasca realitzada


Etiquetes

Comparteix