Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.04.2020

Crida per realitzar projectes d'ApS durant la crisi per la COVID-19

El Centre Promotor d’ApS fa una crida a participar en l'activitat d’aprenentatge servei en situació de confinament per tal de mitigar alguna de les conseqüències de la COVID-19 utilitzant l'etiqueta #ApSdesdeCasa.

Aquesta activitat té l'objectiu de crear mobilització i compromís entre infants i joves i es tracta d'una proposta basada en valors com l'ajuda mútua, l'altruisme i la solidaritat.
 
Per aquest motiu proposen realitzar un projecte d’aprenentatge servei (o de Servei Comunitari) realitzat en situació de confinament i destinat a pal·liar una conseqüència ocasionada del COVID-19.

Aquesta activitat va adreçada tant a institucions de lleure i entitats socials com a centres d’Educació Primària i Secundària. Per poder-hi participar, cal tenir present que els projectes han de fer-se en grup d'un mínim de tres persones

El projecte s'ha de comunicar i documentar el projecte de la següent manera:
  • A través de la participació en les xarxes socials compartint les vostres propostes mentre es desenvolupen fent servir l'etiqueta #ApSdesdeCasa).
  • Redactant un document de descripció d'unes dues pàgines d'acord amb els suggeriments que s'hi indiquen aquí.
Els sistemes de reunió han de ser, per tant, virtuals, seguint sempre s’atenguin les recomanacions sanitàries i evitant quedar en persona.

El termini per lliurar el document finalitza l'1 de juliol. Heu d'enviar la documentació per e-mail al Centre Promotor d’Aprenentatge Servei: centre@aprenentatgeservei.cat.

Com a reconeixement a l'esforç per realitzar el projecte hi han 10 vals per a comprar llibres per valor de 60€ cada un.Comparteix