Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

09.05.2020

Eines per acompanyar durant el confinament #CAUaCASA

Llibret 'Eines per acompanyar durant el confinament #CAUaCASA' de MEG

MEG presenta un llibret d'eines per acompanyar els i les caps en la planificació del #CAUaCASA durant el confinament. El llibret és un recopilatori de càpsules de recursos que l'entitat ja ha anat publicant per xarxes socials durant aquest període.

MEG agraeix els i les caps per la seva iniciativa, energia i creativitat en continuar de manera proactiva la tasca d'acompanyar els infants i joves de l'agrupament en el seu creixement, fins i tot en temps de confinament. La crisi sanitària de la Covid-19 va sorprendre a tothom i la seva resposta va ser exemplar. El #CAUaCASA va néixer del seu compromís amb l'educació i l'escoltisme i guiatge i MEG n'està plenament orgullosa i agraïda.
 
Com a entitat, Minyons Escoltes i Guies, no volia deixar d'acompanyar els i les caps dotant-los de recursos que poguessin facilitar aquesta tasca. Per aquest motiu va preparar les càpsules titulades 'Eines per acompanyar durant el confinament. #CAUaCASA' que ha anat compartint per xarxes socials i que ara recull en aquest llibret.

 
El llibret pretén ser, doncs, un recopilatori de recursos que poden guiar en les diferents fases de la planificació del #CAUaCASA, reflexionant sobre el perquè és important mantenir el contacte amb infants, joves i famílies, què es vol aconseguir i oferir amb l'activitat que proposem, quines eines podem fer servir, així com també reflexionant sobre l'àmbit de les cures, tan necessàries en situacions excepcionals com l'actual.  
 
MEG seguirà acompanyant els i les caps en les afectacions que les properes fases d'aquesta crisi puguin tenir en la seva activitat, com per exemple la retrobada presencial del cau (sigui quan sigui) o les activitats de l'estiu. 
 
Moltes gràcies de nou, caps, pel vostre ferm compromís i la vostra il·lusió en educar infants i joves perquè esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb deixar el món millor de com l'han trobat.
 
#aixòésMEG #somdecau
#EnsEnSortirem #TotAniràBé


Comparteix