Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

13.05.2020

MEG anul·la els campaments d’estiu que no tinguin lloc a Catalunya


Marc Pallissó (AEiG Montblanc)

Anul·lem tots els campaments que s'havien de fer aquest estiu fora de Catalunya d'acord amb les recomanacions de Salut i la DGJ. Les activitats es podran dur a terme a partir de l'1 de juliol, sempre que les fases de desescalada ho permetin.

El passat divendres 8 de maig es va reunir el Comissariat General de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya per abordar les activitats d’aquest estiu de l’entitat. Així doncs, es va acordar anul·lar tots els campaments d’estiu que s’havien de fer fora de Catalunya. Es considera que l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de Salut i la Direcció General de Joventut ens porten a potenciar uns campaments de proximitat dins del territori i preferentment dins de la mateixa regió sanitària de l’agrupament.

En aquest sentit i per tal de complir i adaptar les activitats adequadament a la nova realitat, també es va acordar que les activitats es podran dur a terme a partir de l’1 de juliol, sempre que les fases de desescalada ho permetin.

A partir d’aquest moment i amb el marc de recomanacions aprovat l’entitat es bolca a tots els nivells a treballar per donar el màxim suport als caps per tal que aquest estiu sigui, malgrat la situació, un estiu diferent però màgic, on infants i joves tornin a omplir de somriures tot el territori català.


Etiquetes

Comparteix