Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

08.06.2020

La retrobada i el retorn a l'activitat

Llibret 'La retrobada i el retorn a l'activitat'

MEG presenta el tercer llibret d'eines per acompanyar els i les caps en la gestió de les afectacions que la crisi sanitària està tenint sobre les seves activitats escoltes. En aquest cas és un recull de recursos pel desconfinament i de recomanacions sobre què fer el primer dia presencial de cau.

Després d’un llarg confinament, amb l’arribada de la fase 3 als diferents territoris, arribarà també un dels moments més esperats per a tots nosaltres: infants, joves i caps. Podrem reprendre les activitats del cau de manera presencial!

Aquesta represa del contacte en persona serà especial en molts sentits i per això cal pensar-la i planificar-la molt bé. Les ganes immenses que tenim de retrobar-nos no poden precipitar les activitats i deixar de banda el rerefons pedagògic, l’acompanyament emocional i les mesures de prevenció del contagi.

Aquest tercer llibret de MEG d’eines per l’acompanyament la tasca dels i les caps en temps de Covid-19, ‘La retrobada i el retorn a l’activitat presencial’, recull recursos pel desconfinament i recomanacions sobre què fer el primer dia presencial al cau, quan ens trobem de nou tota la unitat. Així com especifica les mesures de seguretat a complir quan fem cau a partir d’ara, també si en volem continuar fent durant l’estiu.

Com sempre, esperem que us sigui útil!

#aixòésMEG #FerDeCapÉsSerFeliç
#somdecau #EnsEnSortirem

 
(!) Recordeu que només podem reprendre l'activitat presencial quan la regió sanitària en la qual es troba l'agrupament arribi a la fase 3 del desconfinament.


Comparteix