Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

05.06.2020

#MonogràficsConfinats, coneixements i recursos a l'abast de tothom

Les ganes de formar-se, créixer i aprendre són inherents al nostre Moviment, i és per això que l’Escola de Formació sempre ha apostat pels monogràfics, que ofereixen una gran diversitat d’aprenentatges als i les caps que es vulguin seguir formant. Enguany s'han hagut de suspendre però no han volgut desaparèixer del tot.

En la situació actual de crisi sanitària l'Escola de Formació va haver de suspendre els monogràfics però precisament coneixent les inquietuds dels i les caps i el compromís de dur a terme la seva tasca el més preparats/des possible, van demanar als equips de formació que posin tot el seu coneixement i recursos a l’abast de tots i totes

Aquests coneixements i recursos s'han anat presentant en píndoles de diferents formats (infografies, vídeos, podcasts, etc.) al web de l'Escola i per les xarxes socials. 

Fins ara ja s'han presentat 9 recursos de 6 monogràfics diferents i la feina no s'atura aquí; n'aniran publicant més. Així que estigueu atents i atentes a les xarxes socials o consulteu de tant en tant l'apartat #MonogràficsConfinats del web de l'Escola!


L’activitat formativa no s’atura, seguim amb l’#EscolaMEGaCASA!


EDUCACIÓ EMOCIONAL
Ens proposa unes activitats per treballar el confinament: Lideratge i coherència interna
Ens proposa un podcast sobre la importància de tenir un propòsit a la vida.
 

I un segon podcast sobre la immensitat de la tasca.
 

Ens comparteix un vídeo explicatiu de l'ús de la bicicleta en les activitats del cau, els seus avantatges i les seves possibilitats.
Ens proposen una vetlla de reflexió sobre el silenci.

Ens comparteixen un dossier introductori a aquesta activitat tradicional i típica de l'escoltisme.

 


Ens comparteixen unes càpsules 'ConfiTruc' per a treballar amb els Truc el desconfinament (clica-hi a sobre per a veure-les en gran):


A més habiliten una carpeta en una unitat compartida al Drive on es podran anar consultant més recursos per a Trucs a mesura que els agrupaments en comparteixin. Per això, animen els agrupaments a enviar les seves propostes d'activitats, recursos, dinàmiques i descobertes al correu fortruc@escoltesiguies.cat per tal d'anar ampliant aquesta carpeta compartida. 


Comparteix