Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

10.06.2020

Campaments estables per centrar-nos en els infants i joves i oblidar-nos de la logística!

Aquest estiu MEG habilita campaments estables en diferents regions sanitàries amb la infraestructura necessària per tal que pugueu focalitzar els vostres esforços en la tasca pedagògica de l'activitat sense haver-vos de preocupar de la logística.

Aquest estiu serà un estiu diferent, i els nostres campaments també. En som conscients, però volem construir un estiu d’oportunitats en el marc de l’escoltisme per a infants i joves, que ara més que mai necessiten socialitzar-se, emocionar-se, retrobar-se amb les amistats i amb la natura.

Amb aquest motiu, MEG està treballant per oferir-vos als agrupaments de l'entitat la logística d’uns campaments estables, amb la infraestructura necessària per tal que els agrupaments només us hagueu d’encarregar de la part pedagògica de l’activitat. D’aquesta manera, podreu focalitzar els vostres esforços en garantir la qualitat de la tasca pedagògica sense haver-vos de preocupar per aconseguir prou tendes per dormir tots amb la distància fixada, de crear i delimitar els espais, d’assegurar punts d’aigua, etc.

Tots els campaments habilitats per MEG disposaran de pavellons per dormir, piques, espai per cuinar i zona d'activitats seguint la normativa de la Direcció General de Joventut. Per fer ús dels campaments estables cal tenir en compte:
  • Durada del campament: La durada és lliure, però cal tenir en compte que per acord del Comissariat General, en cas de necessitat, es podrà modificar la durada per tal de poder oferir un terreny per cada agrupament que ho sol·liciti. Tot i això, serà l’última opció a recórrer.
  • Preu: El cost per infant serà el preu estipulat pel terreny més el sobrecost d’infraestructura i logística.  En aquest sentit, es recorrerà a la subvenció de la Generalitat i en cas que aquesta no cobreixi la totalitat de la despesa, l’augment del cost no superarà els 2,5 € per infant i nit.
  • Assignació de grups: Es prioritzaran els agrupaments de la mateixa regió sanitària del campament estable.

Per a més informació o dubtes escriviu a secretaria@escoltesiguies.cat

 
Campaments estables habilitats


Descripció dels espais
(Recordeu que les peticions de reserva es fan a través d'aquest formulari, no dels web que enllacem per veure els detalls de cadascun dels terrenys.)
 
 
     
 
     
 
     
 
     
   


 


Documents

Comparteix