Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

02.07.2020

Últimes places als campaments estables!

Encara queden places als campaments estables que habilita MEG aquest estiu en diferents regions sanitàries per tal que pugueu centrar la vostra tasca en l'acompanyament dels infants i joves. Feu la vostra reserva!

Com sabeu, MEG habilita enguany campaments estables en diferents regions sanitàries amb la infraestructura necessària per tal que pugueu focalitzar els vostres esforços en la tasca pedagògica de l'activitat sense haver-vos de preocupar de la logística.
 

Encara queden places! Consulteu el calendari de disponibilitats i feu la vostra reserva! 


Les reserves s'han de fer a partir d'ara a través del web de cadascun dels terrenys. Finalment s'han acotat el nombre de campaments i s'habilitaran aquests 6:

 
     
 
     
 


Tots els campaments habilitats per MEG disposaran de pavellons per dormir, piquesespai per cuinar i zona d'activitats seguint la normativa de la Direcció General de Joventut. 


Cal tenir en compte que el cost per infant serà el preu estipulat pel terreny més el sobrecost d’infraestructura i logística.  En aquest sentit, es recorrerà a la subvenció de la Generalitat i en cas que aquesta no cobreixi la totalitat de la despesa, l’augment del cost no superarà els 2,5 € per infant i nit.
 


Etiquetes

Comparteix