Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.07.2020

Voleu aparèixer en el proper #calendariescolta de 4vents! Participeu-hi!

El calendari escolta 2021 il·lustrarà l'escoltisme i guiatge en la seva essència! Aprofiteu l'estiu per fer la millor selecció de fotografies del vostre agrupament i participeu del calendari!

 
Com ja sabeu, cada any fem el calendari escolta i guia amb les entitats companyes del Projecte 4vents. Enguany sense temàtica concreta, volent reflectir l'escoltisme i guiatge en la seva essència (activitats, moments, emocions, etc.)

Elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos siguin horitzontals i tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris.
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al fotos@escoltes4vents.orgpreferiblement a través de serveis com NextCloud (pugueu una carpeta comprimida amb el nom de l'agrupament, no cal registrar-se),  Ydray,  WeTransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
La data límit per a enviar-les és el 4 d'octubre!

Esperem rebre mooooltes fotos! Bon estiu!


Etiquetes

Comparteix