Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

17.08.2020

Tornen els Premis Ciurana a les actuacions cíviques juvenils!

Agrupaments, ja podeu presentar les vostres actuacions a favor de les persones o dedicades a la millora de l’entorn natural als Premis Jaume Ciurana! La data límit és el 15 d’octubre de 2020.

Els Premis Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil, impulsats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Fundació Josep Sans, arriben aquest any a la seva 34a edició, continuant la seva tasca de fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura.

Aquests premis guardonen grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica destacada, de forma voluntària i gratuïta. Els premis que s’atorguen són:

Categoria a favor de les persones:
  • 1r Premi Jaume Ciurana a favor de les persones, 1.500 euros i diploma.
  • 2n Premi Jaume Ciurana a favor de les persones, gravat i diploma.
  • 3r Premi Jaume Ciurana a favor de les persones, gravat i diploma.
Categoria a la millora de l’entorn natural
  • 1r Premi Jaume Ciurana a la millora de l’entorn natural, 1.500 euros i diploma.
  • 2n Premi Jaume Ciurana a la millora de l’entorn natural, gravat i diploma.
  • 3r Premi Jaume Ciurana a la millora de l’entorn natural, gravat i diploma.
Agrupaments, animeu-vos a presentar els vostres projectes ja desenvolupats aquest darrer curs, segur que hi encaixen! Actuacions de servei a la natura (per exemple, després del pas del Glòria), projectes d'aprenentatge servei amb alguna entitat del vostre barri o municipi, projectes de foment de la sostenibilitat o de la lluita contra el canvi climàtic, i un llarg etcètera. 

Podeu consultar les els requisits i altres informacions de la convocatòria en aquest enllaç.

Els Premis de Civisme, certamen en el qual s'atorga el Premi Jaume Ciruana, reconeixen accions, entitats i persones destacats en l'àmbit del civisme entès com a instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa, així com dels valors i els principis que fomentin la cultura cívica, amb perspectiva de gènere.


Comparteix