Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

03.09.2020

Tarifes reduïdes per a carnets de la FEEC per l'últim quadrimestre del 2020

muntanya, excursió, natura aeig mestre guell, neu, ruta, paisatge


AEiG Mestre Güell - Roger de Llúria

Si fas muntanya fora del cau durant el darrer quadrimestre de l’any pots tramitar a través de MEG el carnet federatiu de la FEEC a un preu reduït.

Com cada any, quan s’apropa setembre, la FEEC reajusta els preus de les carnets federatius per a aquelles persones que facin sortides des de l’1 de setembre fins el 31 de desembre 2020.
 
Com a membre de MEG o de Xarxameg, pots tramitar el carnet de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a través de la nostra Associació Excursionista Minyons Escoltes i Guies sense haver de ser membre de cap altra entitat excursionista.

El carnet ofereix una assegurança per fer activitats de muntanya i permet participar en activitats pròpies de la FEEC, com per exemple les curses de muntanya. També et permetrà gaudir de descomptes individuals en refugis de muntanya.

Com tramitar el carnet de la FEEC a través de MEG?
  • Aquí pots consultar els preus dels carnets federatius per aquest darrer quadrimestre 2020.
  • Envia un correu electrònic a secretaria@escoltesiguies.cat especificant quina modalitat necessites i les teves dades personals: nom i cognoms, DNI, data de naixement i adreça postal.
A través de MEG no podem tramitar els carnets amb habilitació FEDME, només podem fer el tràmit pels de la FEEC.


Comparteix