Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

25.08.2020

Cartells personalitzables per a cercar caps i infants!

Agrupaments, recordeu que teniu disponibles els cartells de MEG per a la cerca de nous caps, infants i joves, que des del curs passat són personalitzables amb les fotografies i els logotips dels vostres caus!

Engegeu el curs però encara us falta incorporar nous i noves caps? Voleu ampliar la família de l'agrupament amb nous infants i joves? Aquests cartells personalitzables per agrupaments us ajudaran en la cerca!

Us podeu descarregar les versions estàndards o bé crear-vos una versió personalitzada.
 

Per a fer-vos la vostra pròpia versió dels cartells, només cal que entreu en aquest generador, escolliu si voleu personalitzar el cartell ‘Busquem caps’ o el ‘Vine al cau’, seleccioneu la fotografia que vulgueu posar com a fons del cartell, pugeu el logotip del vostre agrupament i cliqueu a 'Genera el cartell'! A sota us apareixerà el cartell generat i, si us agrada, només caldrà que el deseu clicant al botó esquerra ‘Anomena i desa la imatge’ i ja el tindreu llest per a difondre per les xarxes socials!
 

Creeu AQUÍ els vostres propis cartells per a l'agrupament!


I si ja us agrada la fotografia predeterminada o no necessiteu personalitzar el cartell, podeu descarregar-vos una de les versions estàndards dels cartells en pdf.
  • Cartells 'Busquem caps': dirigits a joves que vulguin fer de caps. Pensat perquè els pengeu a centres educatius, comerços, centres cívics, la porta del cau, etc. del vostre poble o barri.
 
 
  • Cartells 'Vine al cau': dirigits a infants i joves i també a les seves famílies per animar-los a apuntar-se al cau. Pensat perquè el pengeu a centres educatius, comerços, centres cívics, la porta del cau, etc. del vostre poble o barri.


Comparteix