Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

15.09.2020

Participa de les taules rodones sobre Drets Sexuals i Reproductius del CNJC!


CNJC

Aquesta tardor el CNJC i el Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats organitzen jornades per a crear una guia pedagògica per treballar els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) també en l'educació en el lleure. Les taules de treball estan obertes a la participació dels i les joves!

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya, juntament amb el Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats (CJAS), organitzen unes taules rodones per a treballar els drets sexuals i reproductius (DSiR) en els espais d'educació no formal
 
Amb l'objectiu de crear una guia pedagògica per treballar els DSiR que sigui útil per les organitzacions d'educació en el lleure, faran un total de 4 sessions de treball. A més, es farà un taller sobre DSiR en el marc de les Jornades de Lleure i Feminisme al qual també podeu assistir. Durant les taules, es treballaran els continguts de la guia tenint en compte les necessitats detectades per les organitzacions. 
 
Les sessions seran presencials a la seu del Consell. Hi haurà aforament limitat a 10 persones i totes les mesures necessàries. Si t'interessa, reserva't les següents dates:
 
Dilluns 19 d'octubre
1a taula DSiR
(*) Diumenge 25 d'octubre            Taller en el marc de les Jornades de Lleure i Feminisme 
Dilluns 2 de novembre  2a taula DSiR 
Dilluns 16 de novembre 3a taula DSiR
Dijous 10 de desembre  4a taula DSiR - Conclusions i tancament
 
La creació de la guia es farà de forma participativa i és per això que és important que les persones que hi participin es comprometin a assistir a les 4 sessions.
 
Per a confirmar assistència escriviu un correu a internacional@cnjc.cat indicant nom i cognoms, entitat, telèfon, i correu electrònic. 
 
 


Comparteix