Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.09.2020

Participa a l'Academy 2020 online 2020

L'Academy, edició anterior.

Del 4 al 8 de novembre tindrà lloc de manera virtual la trobada internacional anual Academy, un espai d'intercanvi de coneixements i eines entre caps de les regions europees de la WOSM i la WAGGGS. Hi vols participar?

L’Academy és una formació de les Regions Europees de WOSM i WAGGGS dirigides a caps i quel·les joves, així com a membres dels equips i les juntes d’entitats que vulguin participar en un espai d’intercanvi de coneixements i eines. Fins al moment, aquesta formació era presencial, i reunia al voltant de 300 persones d’arreu del continent. Enguany, en context de pandèmia mundial, s’ha construït un programa online per poder mantenir viu l’esperit de la trobada!
 
En aquesta edició s’ha treballat al voltant de tres itineraris formatiusDiversitat en la membresia i oportunitats d’inclusió, Creixement i Impacte i influència. Pots consultar els detalls de les sessions que componen cadascun dels itineraris en el Programa de sessions de l’Academy.
 
Quan? 
Del 4 al 8 de novembre

Com puc participar-hi? 
Omple aquest formulari, tens temps fins el 28 de setembre. D’entre totes les persones interessades, l’àrea internacional de la FCEG farà una selecció basada en els interessos i l’adequació al perfil de la trobada.
 
Quins són els requisits?
  • Tenir prou coneixements d’anglès per seguir presentacions de temes profunds relacionats amb l’escoltisme i el guiatge i ser capaç de parlar-lo fluidament.
  • Disposar de connexió a Internet durant els dies de la trobada
  • Comprometre’s a participar al mínim de sessions demanades: 1 sessió introductòria a un itinerari formatiu, 5 sessions en directe (1:30h cadascuna), 4 sessions autodinamitzades (30 minuts cadascuna), participació en les reunions de grups d’afinitat al final del dia, 1 activitat de coneixença.
  • Ser membre d’alguna de les associacions membres de la FCEG (Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya).
Si tens més dubtes, pots posar-te en contacte amb l’equip internacional de la teva entitat o escriure a internacionalguia@fceg.cat 


Notícia publicada originàriament al web de FCEG.


Comparteix