Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

26.11.2020

Amplliat el termini de sol·licitud per a la convocatòria 2021 de beques de ‘Suport a les famílies’


AEiG Ali Bei

Es manté obert el termini per sol·licitar beques per al curs 2020/2021. 

Degut a la dificultat de recopilar la documentació de les famílies a causa de la situació actual, l'Àmbit de Gestió ha decidit allargar el termini de sol·licituds a la convocatòria de beques de ‘Suport a les famílies’ per tal d’ajudar als agrupaments a garantir l’accés de tots els infants i joves a les seves activitats.

El nou termini per tal que podeu presentar les sol·licituds fins el 3 de gener de 2021 a l'adreça electrònica beques@escoltesiguies.cat. Malgrat aquest allargament, envieu les sol·licituds que ja tingueu el més aviat possible.
 
Aquestes ajudes s’han de destinar a reduir l’import de la quota d’infants i joves per a aquelles famílies a qui no els és possible assumir-la íntegrament. A l'hora d'assignar els imports a becar per cada infant o jove es tindran en compte criteris sòcio-econòmics tant de la família com de l'agrupament, per aquest motiu és imprescindible presentar la documentació obligatòria detallada a la convocatòria.
 
A l'Espai del cap (apartat de Finançament > Beques) trobareu els detalls de la convocatòria i els documents necessaris en el següent enllaç 

Més informació abeques@escoltesiguies.cat


Comparteix