Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.10.2020

Es suspenen presencialment les activitats de lleure, però el cau no s’atura

El curs continua amb el #CAUaCASA
AEiG Albareda

Les noves restriccions impedeixen fer cau presencial i excursions de forma temporal, però no aturen l’activitat.

Les darreres dades de contagi del COVID-19 a Catalunya han provocat que el Govern posi en marxa noves mesures per a frenar el ritme de contagis. Entre aquestes destaca la suspensió de les activitats de lleure, que afecta directament als agrupaments, amb les següents conseqüències:

  • No es pot realitzar el cau de forma presencial.
  • No es poden realitzar consells, taules de demarcació o sector de forma presencial Els consells i taules de demarcació i sector no es poden fer presencials, han de ser telemàtics.
  • Queden suspeses les sortides

Aquesta situació, per ara limitada als propers quinze dies, arriba després d’un inici de curs diferent i d’uns primers caus marcats per l’aplicació de les mesures de prevenció. Tot i això, aquesta suspensió no suposa una aturada de l’activitat. El cau és educació i segueix sent un espai necessari per als infants i joves, especialment en la situació actual on manquen espais de relació i formació personal.

 

Per tant, adaptant-nos a aquest nou marc, les activitats no s’aturen i des de MEG animem a tots els caps a mantenir el dia a dia del cau en format virtual. Per a fer-ho, teniu a la vostra disposició els recursos que vam publicar a començament d’estiu per a afrontar les properes setmanes i que podeu consultar a continuació.

Descarrega el document "Eines per acompanyar durant el confinament #CAUaCASA

 

  


Comparteix