Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

30.10.2020

Condol per la mort de Josep Maria Gasch Riudor, antic Secretari General de MEG

Josep Maria Gasch Riudor
Col·lectiu Ronda

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya vol expressar el seu condol per la defunció de Josep Maria Gasch Riudor, qui va ser Secretari General i membre del Senat de l'entitat.

Josep Maria Gasch Riudor, advocat de professió, va morir el passat 28 d'octubre.

Nascut el 1940, Gasch era conegut per ser un dels impulsors de la cooperativa d'advocats Col·lectiu Ronda, també va ser patró i secretari d’Acció Solidària Contra l’Atur des del any 2006 al 2019. Pel que fa al seu pas per l'escoltisme, en destaca la seva etapa com a secretari general de MEG entre 1965 i 1968, tenint un paper clau i molt actiu en la consolidació del moviment en un anys molt difícils.

Josep Maria Gasch Riudor ha mort després d'una llarga malaltia, però serà recordat pel seu activisme i les seves conviccions que, junt amb la seva familia, han ajudat a tanta gent, dins i fora de l'escoltisme. Podeu llegir l'article que el seu fill, Txè Gasch, també antic escolta i membre de la Taula Executiva, li dedica al portal del Col·lectiu Ronda.

Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya li agraïm profundament la seva implicació i dedicació a l’entitat i a l’escoltisme i ens afegim al condol de família i amics.


Comparteix