Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.11.2020

Ja es troben disponibles els materials de la Llum de la Pau 2020

Llum de la Pau 2020
MEG

Sota el lema “Afrontem la pandèmia sense exclusions”, arriba un any més la Llum de la Pau, que aquesta edició treballa la capacitat d’adaptació.

La Llum de la Pau de Betlem, que ja porta 21 anys en funcionament, és un projecte internacional que promou el gest de compartir la llum com a símbol de pau. Cada any, quan s’apropa el nadal, els Escoltes i Guies d’Àustria encenen la llum a Betlem, des d’on s’escampa per tot el món amb el seu missatge.

Cada edició l’equip de la Llum de la Pau planteja una temàtica a tractar durant aquest temps. Enguany, la situació de pandèmia global ha inspirat l’equip a triar com a temàtica la resiliència i la capacitat d’adaptació, dos conceptes essencials de l’Escoltisme i el Guiatge.Aquesta temàtica s’ha concretat en uns llibrets de recursos per a treballar-la, agrupats amb el lema "Afrontem la pandèmia sense exclusions". Adaptats a cada branca i lligats a l’espirtitualitat, ja es troben disponibles a la pàgina de la Llum de la Pau.


De la mateixa manera que la temàtica i els materials s’han adaptat al marc actual, també ho farà el tradicional acte de rebuda, previst pel proper 13 de desembre, i del qual donarem tots els detalls durant les properes setmanes.

Per a consultar més informació sobre el projecte, així com els materials d’edicions anteriors, us podeu adreçar a la pàgina del projecte.


Comparteix