Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

06.11.2020

Arriba la 2a convocatòria de l’AGO 2020: inscripcions i documentació

AGO 2020
MEG

Ja està enviada la segona convocatòria a l’Assemblea General Ordinària, que, tot i canviar el seu format, segueix endavant.

Una AGO virtual

La situació actual amb la COVID-19 ha provocat que, com a escoltes i guies, haguem d’adaptar el nostre dia a dia, però això no ens atura.  l’AGO 2020 manté la seva data, però canvia el format, que enguany pass a ser totalment virtual, sense perdre l'empenta i les ganes de construir. I, per anar arrencant motors, aquest mateix divendres s’ha fet arribar per correu electrònic la segona convocatòria, que enllaça amb la documentació oficial i inclou l’ordre del dia.
 
Inscripcions i documentació

Avui també s’obre el període d’inscripció a l’Assemblea General Ordinària. Com és el cas de les Assemblees de Demarcació i Sectors, aquest 2020 el procés es farà a través de la plataforma MEG Participa. Al mateix correu de convocatòria hi trobareu un tutorial sobre com registrar-vos i fer la inscripció, oberta fins el mateix dia de l’AGO, 29 de novembre. També hi ha indicacions sobre altres temes importants, com la gestió de precs i preguntes o les activitats en format virtual que la demarcació de Vallès/Maresme està preparant per a dissabte nit.

Cal recordar que és molt important que els i les assembleistes treballin la documentació oficial abans de l’AGO, ja que serà llavors quan es sotmetrà a votació. La documentació també està disponible a l’Espai del Cap. Així mateix, a la pàgina de l’AGO 2020 trobareu més informació sobre l’assemblea.


Comparteix