Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.11.2020

Tornem a l’activitat presencial el proper 23 de novembre

L'activiat presencial dels agrupaments es reprendrà el 23 de novembre
AEiG Sant Adrià

Les mesures que aprovarà el govern inclouen la represa de les activitats d’educació en el lleure presencials a partir de la propera setmana.

L'activitat a l'aire lliure dels agrupaments havia estat suspesa des del passat 30 d'octubre en el marc de les mesures de prevenció aprovades pel Govern. El nou pla de desescalada, que entrarà en vigor la setmana vinent, inclou la represa de l'activitat presencial a partir del 23 de novembre.

Seguint les mesures pertinents, els agrupaments podran reprendre les activitats en el format que l'escoltisme i el guiatge necessiten.

És important recordar que aquesta mesura no entra en vigor de forma immediata, i que aquest cap de setmana les activitats han de continuar amb el format de #CauACasa que hem mantingut les darreres tres setmanes.

La mesura proposada recull la represa de les activitats a l'exterior l'àmbit del lleure educatiu a l'exterior, i amb un aforament de 6 persones en espais interiors. Des de MEG celebrem aquesta decisió, que ens permet recuperar l'element presencial i dóna a l'escoltisme i el guiatge un espai necessari, reconeixent el seu valor.


Comparteix