Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

23.02.2021

L'1% solidari de MEG per a entitats externes, aquest any destinat a la lluita contra l’impacte de la Covid-19


Dem. Vallès Maresme

MEG repartirà 4.973,40€ a projectes destinats a la lluita contra l’impacte de la Covid-19. El termini per presentar els projectes finalitza el 9 de maig de 2021.

El març del 2020 el món es va aturar per fer front a la pandèmia de la Covid-19. Això ha comportat una crisi en tots els àmbits (econòmic, social, sanitari…) i que ha afectat de ple a moltes entitats i projectes de caire social. Tanmateix, davant d’aquesta situació han sorgit nous projectes per tal d’intentar pal·liar aquesta crisi i les seves conseqüències.

 

Davant d’aquesta necessitat social, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya ha decidit dedicar l’1% dels seus ingressos propis corresponents al curs 2019/20 (4.973,40€) a entitats que treballin en aquest camp.
Podeu consultar les bases i descarregar-vos les fitxes de sol·licitud aquí:

 

Es valoraran especialment els següents aspectes dels projectes presentats:

 

1. GÈNERE: Projectes destinats a la prevenció les violències de gènere i masclistes.

2. EDUCACIÓ: Projectes que potenciïn actituds i valors que permetin conèixer i entendre millor la realitat que ens envolta i a participar activament en la construcció d’un món més just i solidari.

3. REPERCUSSIÓ: Projectes que promoguin el canvi d'actituds de la ciutadania.

4. BASE ASSOCIATIVA: Es tindrà en compte el model associatiu de l’entitat i del projecte, prioritzant aquells projectes d’entitats amb una forta base associativa, democràtica i participativa.

5. SIGNIFICANÇA ECONÒMICA: La dotació econòmica pot tenir un pes significatiu pel projecte, però en cap cas suposarà més del 50% de la totalitat del pressupost.

 

Per qualsevol dubte o consulta sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a projectes@escoltesiguies.cat.

 

Aquesta donació NO està destinada a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Escoltes i Guies.


Comparteix