Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.04.2021

Brownsea es renova, ara amb botiga online i nova imatge!

La botiga d'escoltisme i guiatge i acampada estrena un nou web amb botiga online i una nova imatge

Brownsea.net, el servei de venda de material d’escoltisme i acampada, estrena nova imatge i botiga online. Ara es podrà accedir a tot el catàleg de productes de forma més directa i simple.

La botiga s’adapta, amb un complet catàleg de productes i diferents opcions de personalització per a cobrir totes les necessitats. Tots els agrupaments podran trobar-hi i configurar els seus fulards, des dels més senzills fins els més complexos. També s'hi poden trobar camises per a totes les branques i ensenyes. El catàleg també es completa amb material d'acampada i una conjunt de productes personalitzables, pensats per a trobades o celebracions especials.

Per a facilitar encara més l’experiència, el nou web de Brownsea.net també permet crear comptes d’usuari per als agrupaments, permetent un control més directe de les comandes i una atenció més personalitzada. El sistema de botiga online també permet fer tots els tràmits a través d'internet, triant les opcions que més convinguin. Si voleu més informació, podeu contactar amb la botiga a través del web, el mail info@brownsea.net o el telèfon 93 424 25 66. 


Comparteix