Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.04.2021

S'obre la convocatòria de finançament intern per a projectes internacionals 2021

Les Truc a Le Mont Saint Michel (França), ruta 2017
AEiG Erol

Si teniu entre mans un projecte que es desenvolupi físicament fora de Catalunya o un projecte internacional a distància, mireu-vos bé les bases de la convocatòria. Teniu temps de presentar-vos-hi fins al 23 de maig.

Un any més, MEG obre la convocatòria de finançament intern per a projectes internacionals, enguany adaptat a les condicions de pandèmia. 

La convocatòria estarà oberta fins al diumenge 23 de maig i es resoldrà la primera quinzena de juny.

S'hi admetran projectes que entrin dins d'una de les dues modalitats següents:
  • Projectes que es desenvolupin físicament fora de Catalunya. Seran projectes on l'acció principal tingui lloc en una de les destinacions permeses enguany (Estat espanyol, Andorra, Portugal i França, illes no incloses), han d'estar d'acord amb els valors de MEG i treballar un o més dels eixos del pla estratègic.
  • Projectes internacionals a distància. Intercanvis culturals, projectes de sensibilització...
Com sempre, tots els projectes han d'estar vinculats a una altra entitat o associació i caldrà justificar aquest vincle amb una carta adjunta a la sol·licitud.

Trobareu les bases completes de la convocatòria, la plantilla de la sol·licitud i la del pressupost a la secció de Documents Generals de Finançament de l'Espai del Cap (per entrar-hi cal introduir l'usuari i la contrasenya).
Cal tenir en compte que els diners que es rebin d'aquesta convocatòria per qualsevol de les dues línies de projectes s'hauran de destinar a les accions del projecte que es facin entre les dates de l'1 de gener i el 15 d’octubre de 2021. Per poder presentar un projecte i per rebre l'import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.


Comparteix