Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

27.04.2021

Ja podem tornar a fer sortides amb pernoctació

Sortida de Setmana Santa 2021, Llops i Daines.
AE Montnegre

A partir de dilluns 26 d’abril ja podem reprendre les sortides amb pernoctació dins i fora la comarca, seguint sempre amb els grups de 6 infants més cap.

Després de mesos sense poder passar la nit fora amb la nostra branca, ara ja ho podrem fer. Ahir, dilluns 26, van entrar en vigor noves mesures de prevenció que permeten que reprenem les sortides amb pernoctació dins i fora la nostra comarca. 

La resta de mesures que afecten l’activitat dels agrupaments i equips segueixen igual. Les recopilem, com sempre:
 
Cau

Les trobades presencials estan permeses per a totes les branques amb les següents característiques:
  • Grups de 6 infants/joves + cap per grup
  • Es poden dur a terme activitats tant en espais interiors com exteriors (prioritzant sempre les activitats a l’exterior)
  • Mantenint sempre les mesures higièniques i de seguretat (mascaretes, gel, ventilació, distància, etc.)
  • Es poden realitzar sortides amb pernoctació dins i fora de la comarca sempre que es respecti el toc de queda.
Reunions i assemblees

Les reunions de consells, equips de caps, demarcacions, sectors i generals estan permeses una vegada al mes, mantenint sempre la limitació de 6 persones i les mesures higièniques, prioritzant les trobades a l’exterior.

Els equips de formació poden dur a terme una trobada prèvia abans de la formació, de manera que si tenen dues formacions en un mateix mes, poden fer dues trobades prèvies.

Els Espais Generals continuen mantenint el format virtual.
 
Formacions

Ja es poden fer formacions reglades i no reglades (monogràfics) amb pernoctació d’una nit tant dins com fora de la comarca. Tanmateix, es recomana que les formacions siguin semipresencials i s’eviti la pernoctació quan la incidència del virus al territori sigui elevada.


Reprenem doncs les sortides amb pernoctació amb molta il·lusió, respectant totes les mesures encara vigents i reivindicant que el #LleureÉsSegur i necessari. Que l’escoltisme i el guiatge són essencials per al desenvolupament emocional i personal d’infants i joves, i que continuarem treballant en activitats que posen els infants i joves al centre.

Seguirem defensant en tots els espais la necessitat i rellevància del lleure educatiu de base associativa i la vivencialitat de la nostra activitat.


Comparteix