Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

14.05.2021

Aquest estiu #FemCampaments!

Encarem aquesta nova campanya d’estiu amb la infografia resum del Protocol 2021 i tres grans novetats: un espai web amb tota la informació necessària per a dur a terme les nostres activitats, una guia interpretativa del Dossier i un compte de Telegram on resoldre dubtes dels i les caps.

 

S’apropen les vacances i ja tenim la ment fixada en els campaments i activitats d’estiu. Les ganes i la il·lusió envaeixen aquests darrers caus de preparacions de dossier, revisió de tendes i material, llistes de la compra...  i és que no pot ser d’una altra manera perquè això és MEG i #FemCampaments!
 
Espai web

Enguany llancem el nou espai web ‘#FemCampaments’ que recull tota la informació que podeu necessitar per preparar els campaments i les activitats d'aquest estiu marcat també pel context de la pandèmia. En aquest espai trobareu la infografia del protocol 2021, el dossier i la nova guia interpretativa, un apartat per a la resolució de dubtes, un altre apartat amb breus sobre actualitat del protocol, altres recursos i una pàgina dedicada a les beques. 
 
Protocol estiu 2021
  
#FemCampaments sí, però seguim en un context de pandèmia per Covid-19 i per això hem d’adaptar un any més els nostres campaments i activitats d’estiu a les mesures de prevenció i higiene per a evitar contagis. La Direcció General de Joventut ha actualitzat aquest 2021 el document de Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per Covid-19, que ha de ser la guia per a dur a terme les nostres activitats.
Des de MEG hem treballat aquesta infografia adaptada a la nostra realitat per tal de facilitar la seva comprensió i la correcta aplicació en les nostres activitats. Esperem que us sigui útil.
 
Guia interpretativa del Dossier de campaments

Per tal de facilitar-vos la tasca d'omplir el Dossier de campaments, enguany hem elaborat una guia per a la seva interpretació. Camp per camp, la guia us ajudarà a comprendre el que el dossier demana i què hem de tenir en compte per a emplenar-lo. Aporta també les informacions sobre els criteris generals per a dur a terme activitats d'educació en el lleure en el context de pandèmia per la Covid-19, marcades per la Direcció General de Joventut i indispensable per a poder dur a terme les nostres activitats d'estiu.
 
Telegram per a resoldre dubtes

Aquest any posem a disposició dels i les caps un compte de Telegram per a consultar els dubtes relatius a la campanya d'estiu 2021. Us animem, caps, a fer-ne ús en primera instància per a resoldre els vostres dubtes, tot i que, com sempre, tindreu a la seva disposició la Secretaria Tècnica de la vostra demarcació per a ajudar-vos.
 
Beques 2021

MEG obre, com cada any, una nova convocatòria de beques que pretén garantir l’accés per part de tots els infants i joves a les activitats d’estiu que duen a terme els seus agrupaments. Els ajuts han d’anar destinats a aquelles famílies que no els sigui possible assumir les quotes. Podeu consultar tota la informació a la convocatòria.
 


Etiquetes

Comparteix