Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

18.05.2021

Oberta la convocatòria de beques per a les activitats d'estiu

Tornen les beques d'estiu de MEG per a ​garantir que cap infant i jove es quedi sense activitats per motius econòmics. Aquest estiu, tots i totes #FemCampaments!

Aquest és l’estiu d’un curs especial, un curs on hem hagut de paralitzar diversos cops les nostres activitats, reinventar-nos de nou i adaptar-nos al context de pandèmia. La nostra tasca pedagògica s’ha vist afectada per les restriccions i hem alçat la veu per reclamar que #VolemFerCau i que #ElLleureÉsSegur, per seguir acompanyant el creixement dels més de 15.000 infants i joves que formen part de la nostra entitat.

Aquest estiu és alhora un estiu molt especial perquè l’anterior va ser singularment estrany. Tot i poder gaudir d’un estiu MEG, el poc temps de reacció des de l’esclat de la pandèmia a la campanya d’estiu del curs passat va limitar molt el format de les nostres activitats.

Aquest any, però, #FemCampaments, quasi en tota la seva essència i és per això que enguany més que mai hem de poder garantir que cap infant i jove es quedi sense activitats per motius econòmics. Amb aquest objectiu, des de MEG s’ha fet un esforç per augmentar l’import destinat a les beques per a infants i joves.

En aquesta segona convocatòria de beques ja es pot presentar la renda del 2020, que pensem que permetrà a més famílies optar a les ajudes. Ja que reflectirà més concretament la situació actual. L’objectiu de la convocatòria és, doncs, que totes les famílies que es troben en una situació econòmica complicada puguin sol·licitar la beca.

Activitats
  • Per tota l’activitat del cau durant el curs 2020/2021 (que no s’hagués demanat en la primera convocatòria)
  • Activitats d’estiu
Requisits
  • Que l’infant estigui inscrit en una activitat del cau
  • Que les famílies no tinguin ingressos superiors a 25.000 € anuals, prorratejats pel nombre de membres de la unitat familiar amb coeficient 0,30 per cada membre a partir de 3
Les beques es resoldran per ordre d'arribada.

Podeu consultar tota la informació referent a les beques en el document de la convocatòria.
 


Etiquetes

Comparteix