Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

22.06.2021

Recursos a la butxaca! Targetes d'actuació en cas de Covid, en situacions crítiques i assegurances

Aquests campaments, porta els recursos MEG a la butxaca. Imprimeix-te les targetes i ves preparat/da!

Perquè de campaments hi ha coses que cal tenir a mà per a poder consultar de manera ràpida, sense mòbils: els recursos de MEG també en format targeta per dur a la butxaca o cartera!

MEG, en el marc de la campanya #FemCampaments, ha preparat un nou recurs en format targeta perquè els i les caps coneguin el pla d'actuació que han de seguir si detecten algun possible cas de Covid-19 durant els campaments. Es pot trobar tota la informació relativa a aquesta nova targeta a l'apartat específic del web de la campanya de campaments.Aquesta targeta se suma a les altres dos existents:
  • Pautes d'actuació en cas de crisi a l'agrupament. Recull què considerem per crisi, consideracions importants en el cas de patir-ne una i les passes a seguir en casos d'emergència a l'agrupament.
  • Les assegurances MEG. Què cal fer? Indica què fer en cas d'accident a Catalunya i fora de Catalunya, així com en el cas de danys a tercers (siguin materials o personals). Conté també els telèfons per a activar les assegurances.
Descarrega't les tres targetes per a imprimir a l'Espai del Cap.


Comparteix