Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

20.09.2021

Removem per renovar MEG!

Un dels grans projectes d'aquest curs de MEG és actualitzar la seva organització i la relació entre els seus membres i els diferents espais de comunicació i decisió. Per fer-ho, necessita la visió dels agrupaments, que tenen fins el 4 d'octubre per dir la seva.

Fa dos anys, els i les caps van votar el pla estratègic de MEG amb el qual volien “canviar per canviar el món”. Seguint aquest lema, l'entitat ha anat treballant les fites marcades al pla i ara toca emprendre l’objectiu d’actualitzar MEG, modernitzar l'entitat, pel que fa al seu model de governança.

Per aquest motiu, enguany

En una primera fase, els Espais Generals i les Taules de Demarcació i Sector van treballar les problemàtiques i necessitats de l’entitat per a poder identificar els reptes per a renovar-nos. Ara és el moment de participar els agrupaments, en la segona fase, la de CONSTRUIR.

Amb la visió dels agrupaments sobre les millores per a actualitzar l’organització de l’entitat i la relació entre els seus membres i els diferents espais de comunicació i decisió podrem posar fil a l'agulla i construir el nou MEG.
 
Com poden traslladar la seva visió els agrupaments?                                              

A partir de blocs temàtics, s’han identificat una sèrie de reptes concrets. Per tal de definir una proposta adequada per a cadascun d’ells, es plantegen diverses preguntes pensades perquè ajudin els agrupaments a reflexionar sobre quin model d’entitat volen. Això ajudarà MEG a traçar solucions als reptes que se'ls plantegen com a entitat.

En aquest apartat de l'Espai del cap els i les caps trobaran els formularis per accedir a cada un dels blocs i fer-hi les vostres aportacions.
 
Cal tenir en compte que no és necessari respondre a totes les preguntes, només aquelles que generin una reflexió que els agrupaments vulguin compartir per a modernitzar l’entitat. El termini per a participar acaba el 4 d’octubre.
 
Removem MEG per a renovar l'entitat!

 


Comparteix