Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

04.10.2021

Demana el Calendari Escolta 4VENTS 2022!

Enguany el tema és el Projecte Muntanyes i busquem fotografies on els infants i joves, amb fulard, estiguin gaudint de la muntanya. Si teniu fotografies horitzontals, de qualitat i orginials, amb fulard... envieu-nos-les al correu fotos@escoltes4vents.org abans del diumenge 3 d'octubre. I si voleu exemplars del calendari per a vendre'ls com a extrajob, podeu demaneu-ne a través del formulari fins el 24 d'octubre.

Com ja sabeu, cada any fem el calendari escolta i guia amb les entitats companyes del Projecte 4vents i necessitem fotografies d'escoltisme i guiatge. Enguany el tema és el Projecte Muntanyes i busquem fotografies on els infants i joves, amb fulard, estiguin gaudint de la muntanya.​ Voleu participar-hi i encara no ens heu enviat les vostres fotos? 

Envieu fotos

Envieu-nos fotos d'escoltisme i guiatge abans de l'11 d'octubre!


Elements importants a tenir en compte:
  • És imprescindible que us assegureu que des de l’agrupament disposeu del permís d’imatge signat de totes les persones que apareixen a les fotos.
  • Cal que les fotos tinguin una bona resolució perquè no apareguin pixelades quan s'imprimeixin els calendaris. (Mínim 1Mb)
  • Les fotos han d'anar acompanyades pel nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
  • Envieu-les al Servei de Disseny i Comunicació (fotos@escoltes4vents.org), preferiblement a través de serveis com NextCloud (pugueu una carpeta comprimida amb el nom de l'agrupament, no cal registrar-se),  Ydray,  WeTransferDropbox o similars. Recordeu d’indicar-nos el nom de l'autor/a, l'agrupament i un contacte amb la persona (mail o telèfon).
A la notícia "10 consells per fer bones fotos de campaments" trobareu idees!

Demaneu calendaris

I ja podeu demanar la quantitat de calendaris per repartir al cau o per vendre’ls, també abans del 24 d'octubre!


Per decorar les sales de les unitats, per penjar-vos-en un a l'habitació, per vendre'ls com a "extrajob" i guanyar uns calerons... No us ho penseu més i afanyeu-vos a demanar calendaris:
  • El preu del calendari és d’1,50 euros per unitat, que van a càrrec de l'agrupament, demarcació o equip que els sol·liciti.
  • El termini per sol·licitar els calendaris és el proper 24 d'octubre.
  • Els calendaris es repartiran als representants de cada demarcació durant l'Assemblea General Ordinària de MEG (30 de novembre i 1 de desembre a Vic) i després les demarcacions els faran arribar als agrupaments.
  • Per demanar calendaris, ompliu aquest formulari:


Comparteix