Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

19.10.2021

Vols la documentació de l’AGO en paper? Ja la pots demanar!

Aquells i aquelles caps que vulguin la documentació oficial de la 45a Assemblea General Ordinària de MEG en paper l'han de demanar abans del 2 de novembre.

La documentació oficial de la 45a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya estarà disponible en format digital el proper 29 d’octubre, coincidint amb l’enviament de la segona convocatòria. Així doncs, i responent a criteris de sostenibilitat, no se n'imprimirà una còpia per a cada soci/a ni per cada agrupament de manera predeterminada, sinó que es penjarà a l'Espai del Cap per a ser consultada electrònicament.
 
Tot i així, aquelles persones que desitgin tenir-ne una còpia en paper, poden sol·licitar-la escrivint un correu electrònic a csecretaria@escoltesiguies.cat, o bé trucant a l’Oficina de Serveis Generals (+34 93 590 27 00), abans del dimarts 2 de novembre.
 
Recordem que és important que els i les assembleistes treballin prèviament aquesta documentació per tal de preparar la seva participació i que aquesta sigui de qualitat.


Etiquetes

Comparteix