Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Notícies

29.10.2021

2a convocatòria de l’AGO 2021: tot el que cal saber

AGO 2021

Ja està enviada la segona convocatòria a l’Assemblea General Ordinària 2021, que dona el tret de sortida al període d’inscripció i accés a la documentació oficial.

El retorn a la presencialitat

Aquest 21 de novembre ens retrobem a Girona per viure l’AGO 2021 de la forma més viva i participativa. Aprofitarem les eines que ens ha portat la virtualitat, com és la votació telemàtica, tot garantint la seguretat de tothom. I, per anar arrencant motors, s’ha fet arribar per correu electrònic la segona convocatòria, que enllaça amb la documentació oficial i inclou l’ordre del dia.
 
PreAGO: cicle de vídeoconferències

Enguany, estrenem un espai per a tots els i les caps que vulguin conèixer de primera mà els candidats de la Taula Executiva, el pressupost del curs 21-22 i la proposta de Programa de Curs. Així, els dies 8, 10 i 15 de novembre a les 19 h s’han organitzat trobades telemàtiques obertes a tots els afiliats a l’entitat. L’enllaç per accedir-hi el trobareu al correu electrònic de la segona convocatòria
 
Inscripcions i documentació

Avui també s’obre el període d’inscripció a l’Assemblea General Ordinària. Conservant el format de l’any passat, el procés es farà a través de la plataforma MEG Participa. Al mateix correu de convocatòria hi trobareu un tutorial sobre com registrar-vos i fer la inscripció. Recordem que totes aquelles persones que s’inscriguin més tard del 18 de novembre no tindran dret a vot.

És molt important que els i les assembleistes treballin la documentació oficial abans de l’Assemblea, ja que serà llavors quan se sotmetrà a votació. La documentació també està disponible a l’Espai del Cap. Així mateix, a la pàgina de l’AGO 2021 trobareu més informació sobre l’assemblea.
 


Comparteix